Kategórie
 
 
 
 
 

Tajomstvo štýlovej jari – poltopánkam sa veru darí!

Rieker poltopánky béžové

Akým poltopánkam sa bude dariť na jar?

Ak máte radi nežné pastelové odtiene, v túto jar si prídete na svoje. Ružové, svetlomodré, ale aj jemne žlté budú na vrchole.

Rovnako aj poltopánky zdobené rôznymi kvetinovými vzormi a prírodnými elementmi budú túto jar hitom. Prinesú vôňu jari a dodajú outfitu ľahkosť a sviežosť.

Dominovať budú poltopánky vyrobené z kvalitných materiálov, napríklad z kože a semišu. Takéto poltopánky vyzerajú úžasne a nosia sa pohodlne. Čo tak skúsiť semišové poltopánky alebo kožené mokasíny? Verte nám, stanú sa vaším štýlovým doplnkom pre každú príležitosť.

Nemusíte sa báť ani výrazných dizajnov a originálnych detailov. Aj vďaka takýmto drobnostiam budú poltopánky odrážať váš osobný štýl a dodajú vášmu outfitu nezameniteľný nádych originality.

Túto jar môžete kombinovať jemné farby, prírodné motívy a moderné dizajny. Buďte pri výbere nových poltopánok odvážne a nechajte tak každý váš krok rozprávať jarný príbeh plný života.

Aké je tajomstvo štýlovej jari?

Ak poltopánky správne skombinujete so zvyškom vášho odevu, upútate každý jeden pohľad rovnako, ako prvá snežienka, ktorá na jar vykukne spod snehu.

Dokonalou voľbou k poltopánkam sú džínsy a nohavice. S topánkami v pastelových farbách skombinujte tmavšie džínsy, aby ste vytvorili zaujímavý kontrast. Poltopánky s kvetinovými vzormi skvelo doplnia jednoduché nohavice.

Ak sa chcete cítiť ženskejšie, pokojne noste poltopánky so šatami alebo sukňou. Kožené poltopánky dodajú vášmu outfitu šmrnc a podčiarknu váš ženský šarm. Neodolateľne budete vyzerať v šatách s denimovou bundou a koženými mokasínami, ktoré tento look skvelo doplnia.

Nerozlučný tandem tvoria poltopánky s elegantnými nohavicami a blúzkou. Či už sa takto vyberiete do práce, alebo na rande, môžete si byť isté, že budete oblečené a obuté elegantne. Naopak, ak skombinujete jednoduché poltopánky s legínami, športovým topom alebo mikinou, získate svieži a dynamický vzhľad.

Ako si vybrať štýlové poltopánky na jar?

Výber štýlových poltopánok na jar môže byť celkom zábavný. Stačí si položiť pár dôležitých otázok a poprezerať si našu ponuku.

Ak plánujete nosiť poltopánky každý deň, napríklad do práce, určite si vyberte pohodlný model. Ak hľadáte niečo na špeciálne príležitosti, siahnite po elegantnejšom modeli. Vždy však zohľadnite svoj osobný vkus. Je len na vás, či uprednostníte klasiku, eleganciu, alebo športový štýl. Poltopánky by však mali vždy rezonovať s vašim vkusom.

Myslite na to, že vyberáte poltopánky, ktoré budete nosiť na jar. Jar je plná farieb, a tak by to malo byť aj vo vašom šatníku. Preto znovu vyzdvihujeme pastelové odtiene a kvetinové vzory, s ktorými pokojne môžete v tomto ročnom období experimentovať. Stavte však v prvom rade na kvalitné materiály, ktoré zabezpečia nielen štýlový vzhľad obuvi, ale zároveň jej pohodlné nosenie a trvácnosť.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Plná (Desktop) verzia